Due to COVID-19 event restrictions, the 2021 ICBEM will be a virtual conference. The format of the virtual program has changed (reducing the duration of the conference from 3 to 1 day), papers will be presented on
Tuesday (10/19) online

Information

2021 International Conference on Business, Economics and Management
for Non-Contract Service
SCHEDULE - DAILY PLANNER

09:00~09:20

(20 minutes)

Registration

09:20-09:30
(10 minutes)

Opening Ceremony

 

09:30-10:00
(30 minutes)

Keynote Speech I
Dr. Mike Chao
(William Paterson University of New Jersey, U.S.A.)

Topic: The Effect of Dialectical Thinking on the Integration of Contradictory Information

 

10:00-10:30
(30 minutes)

Keynote Speech II
Dr. Chia-Hsing Huang
(SolBridge International School of Business, South Korea)
Topic: Digital Transformation Strategy and Implementation

10:30-10:50
(20 minutes)

Break Time

Room I: Strategy and Competitiveness

10:50-12:10
(80 minutes)

Session I (Detail)

Room II: Marketing

Room III: Business Administration

12:10-13:20

(70 minutes)

Lunch

Business Innovation

13:20-13:50
(30 minutes)

Poster Session (Detail)

Banking and Accounting

Organizational behavior

Tourism

13:50-14:00
(10 minutes)
 

Break Time

Room IV: Economics

14:00-16:00
(120 minutes)

Session II (Detail)

Room V: Economic

Room VI: Corporate social responsibility

16:00-16:20
(20 minutes)
 

Break Time

16:20-16:40
(20 minutes)
 

Best Paper Award & Closing Ceremony